Beveiligde betaling

De KRUPS Accessories shop stelt alles in het werk om de vertrouwelijkheid en de veiligheid van gegevens die worden verzonden via internet, te waarborgen.

Betaling met creditcard

De website maakt gebruik van een van de standaard beveiligingsmodules voor het beschermen van alle informatie in verband met persoonlijke gegevens en de betalingswijze: SSL (Secure Sockets Layer). SSL maakt het mogelijk gevoelige informatie, zoals creditcardnummers en aanmeldgegevens op een veilige wijze te verzenden. Dit is de meest gangbare standaard voor de beveiliging van elektronische transacties.

Wanneer een internetadres begint met https://krups.be// (waarbij de "s" staat voor "secure" (beveiligd), worden uw gevoelige gegevens gecodeerd tussen uw computer en onze server of een van de betaalportals van Société Générale en kan hier niemand tussenkomen.

U kan betalen per creditcard (Visa, Eurocard, Mastercard, Bancontact). De bankgegevens die u opgeeft worden beveiligd door onze partner Société Générale. SIS is niet betrokken bij de betaaltransactie en bewaart geen andere gegevens dan de betalingsreferenties die worden verstrekt door onze partner Société Générale. SIS kan daarom niet verantwoordelijk worden gesteld voor problemen bij de betaling. Onze partner Société Générale verleent aanvullende ondersteuning bij transactiekwesties.