De garantieperiode in België voor het volledige assortiment van Krups is 2 jaar.
De 2-jarige garantie van Krups geldt alleen voor huishoudelijk en privégebruik. Voor alle andere gebruiken is deze beperkt tot de 1-jarige commerciële garantie. Om de garantievoorwaarden voor je product te zien, selecteer je een van de productfamilies hieronder.

Hoe kan ik mijn toestel laten repareren wanneer het onder garantie valt?

  • Je product is gekocht bij een dealer van ons merk: breng het product naar één van onze reparateurs dichtst bij je thuis door hier te klikken, om te profiteren van ons engagement voor herstelbaarheid.

Hoe kan ik mijn toestel laten repareren wanneer het niet langer onder garantie valt?

  • Repareer je toestel zelf door je onderdelen en accessoires te kopen in de Online Shop en onze veelgestelde vragen te raadplegen.
  • Of breng het product naar een van onze geautoriseerde herstellers. Je kunt de dichtstbijzijnde vinden door hier te klikken.

Toebehoren, reserveonderdelen en keukengerei


Wat is een internationale garantie?

Het is een garantie die je in staat stelt om te profiteren van al zijn voordelen, ongeacht het land van aankoop van het product en van verblijf, in alle landen die vermeld staan in de bovenstaande download.

De garantieperiodes van producten kunnen echter per land verschillen. In dit geval is het het land van aankoop dat in aanmerking moet worden genomen om de duur van de garantie te kennen.


Onze onderdelen- en accessoireshop

Je kunt reserveonderdelen bestellen, montage-instructies downloaden of instructievideo's bekijken.

Dit is de goedkoopste oplossing, maar het vereist enige demontage en montage. In dit geval wordt een doe-het-zelfreparatie niet gegarandeerd.

Ga naar de accessoireshop

Wat is de 'Fair Repair Commitment' van 15 jaar?

De kosten van onderdelen tegen een eerlijke prijs en de beschikbaarheid van een netwerk van goedgekeurde herstellers maken deel uit van onze inzet voor herstelbaarheid gedurende 15 jaar.

Het klepje van jouw Krups-apparaat sluit niet meer en jouw apparaat valt niet meer onder de garantie? Je hoeft niet het hele apparaat opnieuw te kopen! Je kunt het deksel bestellen in onze accessoireshop. Op deze manier kun je langer genieten van jouw product, en de natuur zal je dankbaar zijn!

De kosten van reparatieonderdelen, evenals de beschikbaarheid van een netwerk van geautoriseerde reparateurs om reparaties uit te voeren, maken ook deel uit van onze toewijding aan de reparatiebaarheid van onze producten gedurende 15 jaar tegen een eerlijke prijs.

HEB JE DE GEVRAAGDE INFORMATIE NIET GEVONDEN ?