Our History (krups usa)

ONZE GESCHIEDENIS

U bent ons mooiste verhaal.

Sinds 1846 werd het verhaal van KRUPS getekend door innovaties, gewaagde daden, en iconische producten, allemaal ontworpen om te voldoen aan de noden van de klanten. Dat KRUPS nog steeds geschiedenis schrijft, rijk aan details om u elke keer opnieuw te verrassen, dat hebben we aan u te danken.

2016

Latte Smart

Klanten gebruiken hun smartphones voor zowat alles, dus KRUPS wou dit lijstje vervolledigen met het bereiden van koffie. De KRUPS Latte Smart is een volledig geconnecteerde espressomachine die het ideale kopje koffie bereid vanop afstand... met een eenvoudige aanraking van uw smartphone. Hij bereidt de favoriete koffie van elke gebruiker vanuit eender welke kamer in huis, bewaart hun voorkeuren, past dranken aan, biedt u nieuws uit de koffiewereld... En natuurlijk maakt hij absoluut heerlijke koffie.

2013

THE SUB

Als onderdeel van hun succesvolle samenwerking hebben KRUPS en Heineken THE SUB gelanceerd, een slanke, stijlvolle biertapinstallatie die inspeelt op het toenemend verlangen van de consumenten om te genieten van een premium bier-van-het-vat ervaring in eigen huis. THE SUB produceert hoogwaardig, superkoel bier, perfect voor momenten onder vrienden.

2012

De volautomatische espressomachine

Wanneer klanten vragen naar koffie zoals in een café, maar dan thuis, dan luistert KRUPS en lanceert het de KRUPS EA9010, een volautomatische espressomachine die perfecte espresso, cappuccino en latte zet met slechts één aanraking. Koffieliefhebbers zijn vervuld van de explosie van smaak die ze bij elke kop ervaren. De EA9010 is nog steeds het enige toestel op de markt met een automatische reiniging van het stoompijpje. Het handig, elegant ontwerp en de meesterlijke smaak worden bekroond met een vijf-sterren beoordeling van tevreden klanten van overal.

2006

De Nescafé Dolce Gusto

Klanten houden niet alleen van zwarte koffie. Na de succesvolle samenwerking met Nespresso, gaat KRUPS opnieuw in zee met Nestlé om de gedurfde Nescafé Dolce Gusto machnies te lanceren, waarmee u thuis heerlijke cappuccino’s met opgestoomde melk en fluweelzachte latte’s kan maken. In de jaren die daarop volgden, werden er wereldwijd miljoenen van deze toestellen verkocht.

2004

Beer Tender

Mensen leven niet alleen van koffie. Daarom ging KRUPS in 2004 samenwerken met Heineken om de Beer Tender op de markt te brengen, zodat klanten thuis kunnen genieten van perfect bier van het vat. Het koelt bier en houdt het op precies de juiste temperatuur voor een authentieke tapsmaak. Schol!

1991

De Nespressomachine

In 1990 wordt plots de hele wereld gek op koffie. KRUPS breidt uit over de Duitse grenzen en het verrast hen niet dat koffiemachines hun populairste producten zijn. In 1991 gaat KRUPS een joint venture aan met Nestlé en verkopen ze... wat anders? De Nespressomachine. Het maakt de ochtenden niet alleen draaglijk, maar heerlijk voor koffieliefhebbers voor meer dan een kwart eeuw.

1956

De passie voor koffie

De late jaren 50 zijn spannende jaren voor kenners van goede smaak - en voor KRUPS. Nieuwe tijdbesparende, huishoudtoestellen die de smaak verbeteren worden toegevoegd aan hun productgamma, waaronder de eerste KRUPS koffiemolen, de 3Mix elektrische mixer en in 1961 het legendarische ONKO koffiezetapparaat. KRUPS had haar eigen weg gevonden - en haar passie voor koffie!

1900

KRUPS in Duitsland

Reeds bekend voor haar uiterst nauwkeurige weegschalen wordt KRUPS het nummer één merk voor dit onderdeel in Duitsland. KRUPS weegschalen worden nog eeuwenlang verkocht.

1846

De passie voor details

Het KRUPS-verhaal gaat over passie voor details. Robert Krups produceerde oorspronkelijk uiterst nauwkeurige weegschalen. Ze waren zo betrouwbaar dat hij een huishoudelijke naam kreeg. Hij zei ooit “Mijn grootste wens is het hoogste niveau van technische perfectie te behalen met mijn producten”. Zijn wens werd vervuld, tot genoegen van miljoenen klanten wereldwijd.