PERFECT MIX 9000 GVS241

De lekkerste bevroren desserts, meteen schepklaar!   
Lees meer
Artikelnummer : GVS241
119,99 €(1)

Kenmerken

Omschrijving

Krups Perfect Mix 9000 ijsmachine: Lekkere ijsjes en bevroren desserts

Met de KRUPS PERFECT MIX 9000 ijsmachine wordt het bereiden van ijs en andere bevroren desserts een fluitje van een cent: geniet van lekkere ijsjes, verfrissende sorbets en yoghurtijs. Deze gebruiksvriendelijke ijsmachine beschikt over een makkelijk te openen transparant deksel met vulopening, zodat u op eenvoudige wijze alle nodige ingrediënten kunt toevoegen. De bereiding ervan kunt u makkelijk in de gaten houden via het digitale scherm, gevolgd door een geluidssignaal eens het ijs schepklaar is. Met de grote, praktische kom die tot wel 1 liter ijs kan bevatten, kunt u enorme hoeveelheden ijs maken. Onderdelen zoals het vaatwasserbestendige deksel en de siliconen spatel zijn volledig uitneembaar voor meer onderhoudsgemak en een stuk minder schoonmaakwerk.

Eigenschappen

Recepten inbegrepen    
Vaatwasmachinebestendig    
Kleuren WIT  
Prijs 119,99 €

Accessoires kopen

Instructies & handleiding

Veelgestelde vragen

Als de smaak van jouw bereiding abnormaal zout is, controleer dan de integriteit van de kom.
Neem bij twijfel contact op met een erkende hersteldienst.
Volg eerst de aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing voor het starten van het apparaat. Controleer dan of het stopcontact goed werkt door er een ander apparaat op aan te sluiten. Als het nog steeds niet werkt, probeer het dan niet uiteen te halen of het apparaat zelf te repareren en breng het naar een erkend reparatiecentrum.
Gebruik het toestel niet. Laat de kabel vervangen door een erkend reparatiecentrum om gevaar te voorkomen.
Uw toestel bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Als u denkt dat er een onderdeel ontbreekt, contacteer dan de klantendienst. Wij helpen u een geschikte oplossing te vinden.
Ga naar de sectie "Accessoires" van de website om gemakkelijk te vinden wat u nodig hebt voor uw product.
U vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.
Scroll To Top