Filter Coffee Maker AROMA PARTNER KM760D10

Dit revolutionnaire koffiezetapparaat met filter, inclusief ingebouwd opbergvak, zorgt steeds weer voor perfecte resultaten
Lees meer
Artikelnummer : KM760D10
159,99 €(1)

Kenmerken

Omschrijving

Aroma Partner koffiezetapparaat met filter: Slim ontwerp

Start je dag met perfect gezette koffie dankzij het revolutionnaire Aroma Partner koffiezetapparaat met filter van KRUPS, voorzien van een innovatief design dat koffiezetten nóg makkelijker maakt. Koffiezetten was nog nooit zo eenvoudig: ga voor een innovatieve koffiezetervaring dankzij het luchtdicht reservoir waar tot wel 400 g koffie in past, en het automatische schakelaarsysteem. Stel het niveau in naargelang uw wensen en het automatische doseersysteem doet de rest, zo geniet u dag na dag van perfecte resultaten. Zet uw koffie precies zoals u het wilt door te kiezen uit drie verschillende brouwsterktes en maak daarna de uitschuifbare filterhouder moeiteloos leeg. De overige handige functies maken het plaatje compleet: een 24-uurs programmeerbare timer, automatische waarschuwingen voor onderhoud en reiniging, een warmhoudfunctie van 30 minuten en automatische uitschakeling, voor extreem gebruiksgemak en een totale gemoedsrust.

Eigenschappen

Timer (h) Programmeerbaar  
Karaf Glas  
Warmhoudtijd Glazen kan - 30min.  
Koffiearoma Aromaselector  
Permanente filter Nee  
Waterpeil Venster  
Aan-/uitschakelaar (verlicht/onverlicht) Verlicht  
Warmhouden    
Automatische uitschakeling - uitschakeling    
Uitneembare filterhouder    
Koffie laten druppelen Druppelstop  
Prijs 159,99 €

Accessoires kopen

Instructies & handleiding

Veelgestelde vragen

Plaats uw kan of geïsoleerde pot nooit in de microgolfoven, vaatwasser of op een warmhoudplaat.
U kunt een papieren of permanente filter gebruiken (uit nylon of metaal). Beide types worden verkocht in de winkel.
De eerste keer dat u uw koffiezetapparaat gebruikt, mag u geen koffie gebruiken. Gebruik één kan water om het toestel te spoelen.
De warmhoudplaat dient om de koffie op de juiste temperatuur te houden terwijl het koffiezetapparaat is ingeschakeld. Deze functie is alleen beschikbaar bij modellen die zijn uitgerust met een glazen schenkkan.
Kraanwater (normaal drinkwater) is prima zolang het vrij van geuren is die de smaak van het drankje kunnen beïnvloeden. Water uit een fles is ook geschikt.
Gebruik geen gekoeld of warm water omdat dit de temperatuur van het drankje kan beïnvloeden.
Gebruik altijd vers water en vervang het water als u het systeem langer dan 2 dagen niet hebt gebruikt.
Gebruik voor koude drankjes water op kamertemperatuur, nooit gekoeld water, en doe twee of meer ijsklontjes (20 g per ijsklontje) in de beker.
Waterhardheid is de belangrijkste reden voor kalkafzetting in de machine en het is dus raadzaam om de machine regelmatig te ontkalken (elke 3 maanden of minder al naargelang de waterhardheid).
Afhankelijk van het model van uw toestel kunt u die via een klantenservice of via de volgende website kopen: "www.accessories.home-and-cook.com"
Kalkaanslag wordt van nature afgezet in uw koffiezetapparaat. Regelmatig ontkalken helpt bij het beschermen van uw koffiezetapparaat en zorgt voor een langere levensduur. Ook helpt ontkalken om de koffiekwaliteit mettertijd constant te houden. Kalkaanslag kan de prestaties van het apparaat voorgoed aantasten.
Gebruik de ontkalkingsset of wat witte azijn:

1- Verdun wat ontkalkingsmiddel of 25 cl witte azijn met een halve liter water.

2- Schenk de oplossing in de watertank (zonder koffie),


3- Zet het toestel aan (zonder koffie). Zet het toestel na 2 minuten handmatig uit. Laat het koffiezetapparaat een uur zo staan,


4- Zet het toestel opnieuw aan om de cyclus af te ronden,


5- Draai 2 cycli met water, maar zonder koffie, om het toestel te spoelen.


Herhaal zo nodig de hele ontkalkingsprocedure nog een keer (1 tot en met 5).
Hoe vaak u uw koffiezetapparaat moet ontkalken, hangt af van de hardheid van het water en hoe vaak u het koffiezetapparaat gebruikt. Dit zijn enkele tekenen van kalkaanslag: de koffiecyclus duurt langer, het toestel produceert veel stoom, maakt meer geluid aan het eind van de cyclus of stopt tijdens de cyclus, wat betekent dat er kalkaanslag in uw koffiezetapparaat is opgebouwd. U moet uw koffiezetapparaat ontkalken tussen iedere 20 tot 40 cycli of één keer per maand, afhankelijk van de hardheid van het water.
Isolerende karaffen mogen nooit in de vaatwasmachine worden geplaatst!
Een isolerende karaf van plastic moet onmiddellijk na gebruik worden afgespoeld met warm water.
Gebruik nooit een afwasborstel of een ander voorwerp om de isolerende karaf af te wassen, want dit kan fijne scheurtjes veroorzaken, waardoor het glas kan imploderen. Een isolerende karaf van geborsteld staal kan eenvoudig worden schoongemaakt met een afwasborstel of gelijkaardig instrument, ook aan de binnenkant.
De glazen koffiekan en de filterhouder moeten in het bovenste rek van de vaatwasmachine worden gereinigd.
• Er zit te veel gemalen koffie in de filter. Wij bevelen aan om één doseerlepel koffie (7 gram) per grote tas te gebruiken.
• De gemalen koffie is te fijn (gemalen koffie type 'Expresso').
• Gebruik geen papieren filter samen met een permanente filter.
• Bepaalde types papieren filters (om sterke koffie te maken) zorgen ervoor dat het water meer tijd nodig heeft om de filter te doorlopen waardoor de koffie eventueel kan overlopen.
Er zit kalk in mijn koffiezetapparaat. U moet het ontkalken.
In geval van een storing in de energietoevoer kan het nodig zijn om opnieuw de Aan/Uit-knop in te drukken.
Bij modellen met een timer moet de klok opnieuw worden ingesteld.
Reinig de druppelstopklep van de filterhouder onder stromend water en activeer deze daarbij handmatig.
Volg eerst de aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing voor het starten van het apparaat. Controleer dan of het stopcontact goed werkt door er een ander apparaat op aan te sluiten. Als het nog steeds niet werkt, probeer het dan niet uiteen te halen of het apparaat zelf te repareren en breng het naar een erkend reparatiecentrum.
Gebruik het toestel niet. Laat de kabel vervangen door een erkend reparatiecentrum om gevaar te voorkomen.
Dat hangt af van uw smaak: u kunt bij de supermarkt gemalen koffie voor filterkoffiezetapparaten kopen in verschillende sterkten en smaken, u kunt zelf koffiebonen malen of u koopt bonen in een koffiewinkel en vraagt of ze die daar voor u kunnen malen.
Bewaar gemalen koffie altijd in een luchtdichte doos of sluit de verpakking met een klem. Bewaar de verpakking in de koelkast om de koffie langer vers te houden.
Gemiddeld tot fijn gemalen (maar niet te fijn). U kunt ook vragen om 'espressomaling'.
De leidingen binnen in het apparaat verkalken, het water stroomt niet meer goed door en stroomt veel langzamer.
Defecten die ontstaan doordat niet regelmatig wordt ontkalkt, vallen buiten de garantie.
Uw toestel bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Als u denkt dat er een onderdeel ontbreekt, contacteer dan de klantendienst. Wij helpen u een geschikte oplossing te vinden.
Ga naar de sectie "Accessoires" van de website om gemakkelijk te vinden wat u nodig hebt voor uw product.
U vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.
Scroll To Top