NESCAFE DOLCE GUSTO INFINISSIMA BLACK

Geniet van oneindig veel verschillende koffies met NESCAFÉ® Dolce Gusto® Infinissima van Krups koffiecupmachine. De vorm is gebaseerd op het oneindigheidsteken, Infinissima is een ‘eenvoudig te gebruiken’, kleine en manuele koffiemachine.
Lees meer
Artikelnummer : YY3863FD
109,99 €(1)

Kenmerken

Omschrijving

Krups Nescafe Dolce Gusto: één kops koffiemachine NESCAFÉ® Dolce Gusto® Infinissima koffiecupmachine laat u genieten van oneindig veel koffiemogelijkheden.

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Infinissima van Krups koffiecupmachine biedt u de mogelijkheid om te genieten van oneindig veel koffiemogelijkheden. Het klein ingenomen oppervlak (slechts 15 cm breed!) en het verrassend ontwerp gebaseerd op het oneindigheidsteken brengt een stijlvolle toets in zelfs de meest compacte keukens - zelfs met het extra grote, eenvoudig te verwijderen waterreservoir van 1,2l. Plus, de eenvoudig aan te passen druiplade draait naar drie verschillende hoogtes zodat uw koffiekopje in de juiste positie staat afhankelijk van de koffie die u bereidt: Ristretto of een lange koffie zoals Americano of Preludio. NESCAFÉ® Dolce Gusto® Infinissima koffiemachine is 15cm B x 37cm H x 28cm D. KOFFIE VAN PROFESSIONELE KWALITEIT Maak professionele koffie met een heerlijk dikke melkschuimlaag dankzij het hogedruksysteem (tot 15 bar) van de machine. Onze hermetisch afgesloten capsules houden de koffie vers zodat u telkens opnieuw kan genieten van een rijk aroma in elk kopje. Plaats gewoon de capsule van uw keuze en met een eenvoudige aanpassing van de hendel kan u de perfecte warme drank van uw keuze maken. Het snel opwarmingssysteem van de koffiemachine bereikt de perfecte temperatuur in ongeveer 40 seconden, dus u moet niet wachten om van uw koffie te genieten. Een handige eco-modus functionaliteit schakelt uw NESCAFÉ® Dolce Gusto® Infinissima koffiecupmachine automatisch uit na 5 minuten inactiviteit, wat betekent dat deze machine een A-label heeft voor energieverbruik. MEER DAN 30 CREATIES Met NESCAFÉ® Dolce Gusto® kan u genieten van meer dan 30 premium koffiecreaties, korte of lange koffie, zwart of wit. Geniet van een keuze uit krachtige Ristretto, intense Espresso, aromatische Lungo en complete Grande tot schuimende cappuccino en gladde Latte Macchiato, of zelfs warme chocolademelk, thee en koude dranken.

Eigenschappen

ALGEMEEN
Netspanning 220-240   
Vermogen 1500  
Frequentie 50-60  Hz
Manieren van personaliseren Manuele stop  
Druk 15  
Aanpassen van de hoeveelheid    
Warme & koude dranken    
Capaciteit waterreservoir 1.2  L
Uitneembaar waterreservoir    
Opvangbak voor gebruikte capsules Accessoire  
Autostop dranktoevoer Nee  
Recepten Ristretto, Intense Espresso, Aromatische Lungo,Complete Grande, Cappuccino, Latte Macchiato, Warme Cholocademelk, Thee, en koude dranken.  
Melksysteem Capsule  
TECHNISCH
Uitneembaar opvangbakje    
Regelbaar opvangbakje (aantal niveaus) 3  
Prijs 109,99 €

Accessoires kopen

Instructies & handleiding

Veelgestelde vragen

Kraanwater (normaal drinkwater) is prima zolang het vrij van geuren is die de smaak van het drankje kunnen beïnvloeden. Water uit een fles is ook geschikt.
Gebruik geen gekoeld of warm water omdat dit de temperatuur van het drankje kan beïnvloeden.
Gebruik altijd vers water en vervang het water als u het systeem langer dan 2 dagen niet hebt gebruikt.
Gebruik voor koude drankjes water op kamertemperatuur, nooit gekoeld water, en doe twee of meer ijsklontjes (20 g per ijsklontje) in de beker.
Waterhardheid is de belangrijkste reden voor kalkafzetting in de machine en het is dus raadzaam om de machine regelmatig te ontkalken (elke 3 maanden of minder al naargelang de waterhardheid).
Volg de instructies in uw persoonlijke gebruiksaanwijzing voor het ontkalken van uw machine, aangezien er voor verschillende modellen verschillende technieken bestaan.
Wij bevelen u aan om het ontkalkingsproduct dat door de fabrikant wordt geleverd te gebruiken.
Als u dagelijks gemiddeld 4 kopjes koffie zet en hard water heeft, bevelen wij u aan de machine minstens om de 3 maanden te ontkalken.
Als u in een gebied met zeer hard water woont, is het nuttig om vaker te ontkalken.
Ja, als er kalkafzettingen aanwezig zijn.
Reinig de tank met water en/of door de fabrikant aanbevolen reinigingsmiddelen.
Zo voorkomt u verstopping en problemen met hygiëne.
Controleer of de lekbak niet is overgelopen en maak deze indien nodig leeg.
Controleer of de lekbak correct is geplaatst.
Maak de stroomkop van uw machine schoon met een kleine speld.
Raadpleeg de gebruiksaanwijzing en volg de instructies voor het schoonmaken.
Als uw apparaat een paar maanden niet is gebruikt, kan de pomp moeite hebben de waterstroom op gang te brengen.
Als u een kleine of grote kop selecteert, maakt de pomp veel geluid maar komen er geen druppels uit.
- Verwijder de capsule indien aanwezig.
- Vul het reservoir tot het maximumniveau met heet water (60 °C).
- Zet de machine aan en selecteer de grote kop.
- Verwijder en verplaats het reservoir iedere 3 seconden. Er dienen luchtbubbels uit het reservoirventiel te ontsnappen.
- De voorbereiding is klaar en het water stroomt door de koffie-uitloop.

Als de voorbereiding na deze ingrepen niet mogelijk is, dient u het apparaat naar een erkend servicecentrum te brengen.
Volg eerst de aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing voor het starten van het apparaat. Controleer dan of het stopcontact goed werkt door er een ander apparaat op aan te sluiten. Als het nog steeds niet werkt, probeer het dan niet uiteen te halen of het apparaat zelf te repareren en breng het naar een erkend reparatiecentrum.
Gebruik het toestel niet. Laat de kabel vervangen door een erkend reparatiecentrum om gevaar te voorkomen.
Het teken van een echte Espresso is het schuim dat onder druk geproduceerd wordt in de machine terwijl de koffie wordt gezet. De druk wordt gemeten in bar (van 1,5 tot 19). Hoe hoger de druk, hoe rijker en dikker het schuim.
Espresso heeft een meer uitgesproken aroma dan "gewone" koffie.
Een espresso is dan ook te herkennen aan het rijke aroma en het romige schuim in het kopje.
Hiervoor zijn een druk van 15 bar (deze druk wordt alleen bij espressomachines bereikt), water met een temperatuur van 90-92°C en fijn gemalen en afgemeten koffie (7 g per kopje) nodig.
Uw toestel bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Als u denkt dat er een onderdeel ontbreekt, contacteer dan de klantendienst. Wij helpen u een geschikte oplossing te vinden.
Ga naar de sectie "Accessoires" van de website om gemakkelijk te vinden wat u nodig hebt voor uw product.
U vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.

Ook geïnteresseerd in

Scroll To Top