PAG CITRUS EXPRESS 7000

Lees meer
Artikelnummer : ZX700041
159,99 €(1)

Kenmerken

Omschrijving

KRUPS Citrus Press Express ZX7000

Gietijzeren citruspers brengt het sap direct in uw glas. Kies uit gemotoriseerd persen met de hendel of handmatig persen. De krachtige motor van 130W en het roestvrijstalen pulpfilter zorgen voor een optimale kwaliteit van het sap waarin alle voedingsstoffen en vitamines uit het fruit worden bewaard. Uitneembaar opvangbakje met roestvrijstalen rooster.

Eigenschappen

Kleuren ROESTVRIJ STAAL  
Prijs 159,99 €

Accessoires kopen

Instructies & handleiding

Veelgestelde vragen

Gebruik het toestel niet langer dan 20 minuten aan één stuk door.
U kunt alle onderdelen in de vaatwasmachine stoppen, behalve de motor.
Was de pers snel schoon na gebruik. Het deksel, de kom, de kegels en de filtermand kunnen in een warm sopje worden gewassen of in het bovenste rek van de vaatwasmachine. Veeg het motorblok schoon met een vochtige spons.
Wij adviseren om de afneembare delen af te wassen voor het eerste gebruik.
Volg eerst de aanwijzingen in de gebruiksaanwijzing voor het starten van het apparaat. Controleer dan of het stopcontact goed werkt door er een ander apparaat op aan te sluiten. Als het nog steeds niet werkt, probeer het dan niet uiteen te halen of het apparaat zelf te repareren en breng het naar een erkend reparatiecentrum.
Gebruik het toestel niet. Laat de kabel vervangen door een erkend reparatiecentrum om gevaar te voorkomen.
Nee. Sap dat natuurlijk is geperst zonder toevoeging van conserveringsmiddelen moet zeer snel worden gedronken. Het sap oxideert zelfs zodra het in aanraking komt met lucht en de smaak en kleur kan veranderen. U kunt een paar druppels citroensap toevoegen aan het sap om te voorkomen dat het snel bruin wordt.
Uw toestel bevat veel materialen die geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Breng het naar een verzamelpunt voor afval.
Als u denkt dat er een onderdeel ontbreekt, contacteer dan de klantendienst. Wij helpen u een geschikte oplossing te vinden.
Ga naar de sectie "Accessoires" van de website om gemakkelijk te vinden wat u nodig hebt voor uw product.
U vindt meer gedetailleerde informatie in de rubriek Garantie op deze website.
Scroll To Top